- News

BNP Paribas Leasing Solutions a primit distinctia “Furnizorul de servicii financiare al anului” din partea IT Europa

In data de 14 aprilie, la Londra, la gala anuala “European IT & Software Excellence Awards 2016” , BNP Paribas Leasing Solutions a câștigat premiul “Furnizorul de servicii financiare al anului”. Acesta distinctie a fost oferita catre BNP Paribas Leasing Solutions pentru al patrulea an consecutiv.


IT Europa  este cel mai important furnizor de informații strategice de afaceri, știri și analize pe piața europeană de IT. “European IT & Software Excellence Awards” recunosc expertiza și cele mai bune practici în numeroase categorii legate de tehnologie. Aceste premii sunt foarte apreciate, conferind un grad de lideri de piață pentru beneficiari.

În 2016, pentru al patrulea an consecutiv, BNP Paribas Leasing Solutions a câștigat premiul la categoria “Furnizorul de servicii financiare al anului”.

Arbitrii si-au bazat decizia pe mărturiile independente ale partenerilor noștri din toată Europa. Prin urmare,  aceasta distinctie stă ca o validare a soluțiilor cu valoare adăugată pe care le oferim partenerilor noștri.

BNP Paribas Leasing Solutions Corporate  si BNP Paribas Leasing Solutions din Marea Britanie au participat împreună la acest eveniment. Raf Ramaekers și Richard Gendreau au primit premiul în numele Leasing Solutions.