Confidentialitate

In momentul cand interactionati cu noi, trebuie sa puteti avea incredere in a ne incredinta datele dumneavoastra personale. Scopul acestei pagini despre confidentialitate este de a va ajuta sa intelegeti ce tip de date colectam, in ce scop colectam aceste date si cum le folosim.

BNP Paribas Leasing Solutions este constienta de importanta protejarii datelor cu caracter personal, in special pe masura ce ne indreptam catre o economie digitala                                                                                                                                                                                                                                                               
Recunoastem ca va intereseaza modul în care datele dvs. personale sunt colectate, utilizate și distribuite. Vă asigurăm ca noi colectam, utilizam, dezvaluim și pastram datele dvs. personale în conformitate cu Regulamentul General European privind Protecția Datelor.

Ne angajam sa oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii posibile, asigurand, in acelasi timp, o politica sigura privind securizarea datelor. Pretuim relatia noastra cu dvs. si, prin urmare, am decis sa formalizam angajamentele noastre in aceasta Nota privind Protectia Datelor. 

Pentru a va exercita drepturile, va rugam sa folositi formularul nostru de contact.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

  • Confidentialitate

Credem ca datele personale ale clientilor nostri sunt confidentiale si nu ar trebui divulgate fara motive legitime.

  • Raspundere

In calitate de controlor de date si procesator, stim ca datele cu caracter personal ar trebui gestionate cu o atentie deosebita. Avem datoria sa le protejam si sa implementam proceduri si solutii care sa va permita sa va exercitati drepturile. 

Confidentialitatea prin design

Ne angajam sa luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va proteza datele personale impotriva dezvaluirii sau pierderii lor intr-un mod ilicit, accidental sau in urma unui acces neautorizat. 

  • Promptitudine

In cazul unor probleme legate de datele dvs personale, ne angajam sa reactionam cat mai repede posibil  pentru a preveni si / sau reduce orice impact asupra dvs.

DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE SI NOI:

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA:

Exercitati-va drepturile:

Va rugam sa folositi formularul nostru de contact pentru orice cerere legata de datele dumneavoastra personale