Confidentialitate

In momentul cand interactionati cu noi, trebuie sa puteti avea incredere in a ne incredinta datele dumneavoastra personale. Scopul acestei pagini despre confidentialitate este de a va ajuta sa intelegeti ce tip de date colectam, in ce scop colectam aceste date si cum le folosim.

BNP Paribas Leasing Solutions este constienta de importanta protejarii datelor cu caracter personal, in special pe masura ce ne indreptam catre o economie digitala                                                                                                                                                                                                                                                               
Recunoastem ca va intereseaza modul în care datele dvs. personale sunt colectate, utilizate și distribuite. Vă asigurăm ca noi colectam, utilizam, dezvaluim și pastram datele dvs. personale în conformitate cu Regulamentul General European privind Protecția Datelor.

Ne angajam sa oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii posibile, asigurand, in acelasi timp, o politica sigura privind securizarea datelor. Pretuim relatia noastra cu dvs. si, prin urmare, am decis sa formalizam angajamentele noastre in aceasta Nota privind Protectia Datelor. 

Pentru a va exercita drepturile, va rugam sa folositi formularul nostru de contact.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

 • Confidentialitate

Credem ca datele personale ale clientilor nostri sunt confidentiale si nu ar trebui divulgate fara motive legitime.

 • Raspundere

In calitate de controlor de date si procesator, stim ca datele cu caracter personal ar trebui gestionate cu o atentie deosebita. Avem datoria sa le protejam si sa implementam proceduri si solutii care sa va permita sa va exercitati drepturile. 

Confidentialitatea prin design

Ne angajam sa luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va proteza datele personale impotriva dezvaluirii sau pierderii lor intr-un mod ilicit, accidental sau in urma unui acces neautorizat. 

 • Promptitudine

In cazul unor probleme legate de datele dvs personale, ne angajam sa reactionam cat mai repede posibil  pentru a preveni si / sau reduce orice impact asupra dvs.

DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE SI NOI

Ce colectam

 • Datele dumneavoastra personale atunci cand interactionati cu noi sau cand va inregistrati pentru a primi informatii sau servicii
 • Date referitoare la activitatea dumneavoastra pe site-ul nostru (cookies)
 • Datele furnizate filialelor sau partenerilor nostri

Cum le folosim

Putem folosi datele personale pe care le colectăm din diferite motive, inclusiv în scopuri contractuale sau legale, pentru a vă oferi servicii mai bune și soluții noi sau pentru a vă trimite comunicări pe care le-ați solicitat sau care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra, în conformitate cu activitatea avuta.

In ce situatii le comunicam

Putem comunica datele dumneavoastra:

 • Pentru procesare externa catre alte companii din grup sau alte companii de incredere.
 • Pentru motive legale
 • Pentru securizarea transferului international

Cum le pastram in siguranta

 • Va securizam datele prin masuri tehnice si organizationale
 • Va informam in cazul oricarui incident legat de datele dumneavoastra personale
 • Limitam accesul la datele dumneavoastra personale personalului nostru, subsidiarelor sau partenerilor nostri comerciali care au nevoie in mod rezonabil de acces la aceste date.

Cat timp le pastram

Vom pastra datele dumneavoastra personale atat timp cat avem o relatie contractuala sau este necesar pentru respectarea cerintelor legale.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Dreptul la stergere

Ne puteți cere să ștergem toate datele personale pe care le putem ține în legătură cu dumneavoastra atunci când aceste date nu sunt necesare, în cazul în care prelucrarea este ilegală sau în cazul în care v-ați retras acordul de prelucrare (dacă este cazul).

Dreptul de acces

Ne puteti cere o copie a datelor personale pe care BNP Paribas Leasing Solutions le detine despre dumneavoastra.

Dreptul de a restrictiona procesarea / Dreptul de a obiecta

Ne puteți cere să întrerupem orice prelucrare a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pentru care v-ați dat acordul.

Dreptul de certificare

Ne puteți cere să corectăm orice fel de date personale incorecte pe care le putem ține despre dumneavoastra.

Dreptul de a nu fi supus procesului de decizie automata

Dacă o decizie este luată printr-un proces exclusiv automatizat și această decizie vă afectează în mod semnificativ, aveți dreptul să vă exprimați punctul de vedere și să obiectati împotriva unei astfel de decizii. De asemenea, aveți dreptul de a accesa criteriile unei astfel de decizii.
Rețineți că folosim evaluarea creditului și DMM (matrice de luare a deciziilor) pentru evaluarea riscului de credit și acceptarea tranzacțiilor. Această procesare este legitimă pentru finanțarea dumneavoastra. Nu este un proces decizional complet automat în măsura în care orice răspuns negativ din partea noastră va fi confirmat sistematic de un membru al personalului nostru și, prin urmare, nu necesită îndeplinirea dreptului de a nu fi supus deciziei automate.

Exercitati-va drepturile

Va rugam sa folositi formularul nostru de contact pentru orice cerere legata de datele dumneavoastra personale