Informatii legale

BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA, cu sediul in Bucuresti, strada Banul Antonache, nr 40-44, etaj 1, sector 1, companie care funtioneaza dupa legile din Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9734/2008, avand codul unic de inregistrare RO 23991174, telefon: +40 (0) 31 425 49 50, e-mail office-ro@bnpparibas.com  (numita in continuare: “ BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA”) este singura entitate cu drepturi pentru website-ul BNP Paribas Leasing Solutions.

Daca continuati sa utilizati acest website, sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii de utilizare. Accesarea si navigarea acestui website (BNP Paribas Leasing Solutions) de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea termenilor si conditiilor generale, precum si a legilor aplicate pe care le acceptati implicit si neconditionat.

 

Drepturi de propietate intelectuala

Propietarul acestui website este BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA. Întregul conținut al acestui site (text, imagini, grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA. Orice reproducere, prezentare, utilizare, modificare sau transmitere sub orice formă a acestui site, fără autorizație scrisă obținut în prealabil de la BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA, este strict interzisă și constituie o infracțiune care se pedepsește conform legilor în vigoare. BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA isi rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-ului, a continutului sau a securitatii acestuia. Orice litigiu care este posibil cu acest website este de competența instanțelor naționale de judecata din România.

 

Informatiile continute in acest website

Aceste pagini conțin o prezentare generală a companiei și a gamei de produse și servicii oferite de BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA. BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA isi rezerva dreptul de a modifica / actualiza informațiile conținute în acest website, în orice moment și fără notificare.

 

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink pe site-ul BNP Paribas Leasing Solutions necesită o autorizare prealabilă emisă în scris de BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA. BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA nu poate, în nici un caz, să fie considerată responsabilă pentru furnizarea de site-uri de la un hyperlink plasat pe site-ul nostru (romania-leasingsolutions.bnpparibas.com) și nu este responsabil în nici un fel de conținut, produse, servicii, etc. disponibile pe aceste site-uri sau de la aceste site-uri.

 

Limitarea raspunderii

BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA nu poate fi trasa la raspundere pentru daunele de orice fel care decurg din utilizarea / în timpul utilizării site-ului sau a tuturor site-urilor care sunt legate de aceasta, sau din cauza incapacității lor de a fi utilizate. BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA face eforturi în acest aspect, nu garantează că site-ul și serverul vor fi tot timpul operationale și fără erori, ca utilizarea site-ului este lipsit de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune specifice internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor), că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și actualizate. BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA nu este responsabila in nici un fel pentru orice utilizare non-autorizată a informațiilor prezentate în acest site. Exista posibilitatea ca anumite informații sa nu fie actuale și în vigoare, ca urmare a unor modificări legislative ulterioare. Informațiile despre produse și servicii corespund definițiilor acestora în momentul proiectării sau actualizării diverselor pagini ale site-ului, acestea sunt date numai cu titlu informativ și, prin urmare, nu sunt și nu ar trebui să fie luate în considerare ca si oferta contractuala de produse și servicii oferite de BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA.

 

Actualizarea conditiilor generale

BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA isi rezerva dreptul de a modifica și actualiza în orice moment accesul la acest website și la condițiile generale și termenii de utilizare ai website-ului. Aceste modificări și actualizări sunt aplicabile pentru utilizator de indata ce acestea au fost postate pe site.

 

Politica de confidentialitate

 

Colectarea si prelucrarea datelor personale

Vă informăm că BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA are o licența de prelucrare a informațiilor cu caracter personal, sub nr 10085.

BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA utilizeaza informatii personale numai pentru a trimite actualizări despre activitatea companiei, prin intermediul unor prezentări, materiale tipărite și în următoarele scopuri: „reclama, marketing si publicitate”, „furnizarea de bunuri și servicii”.

Datele înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și vor fi dezvăluite numai angajaților companiei sau a persoanelor delegate de către societate și numai în scop profesional. În viitor, aceste informatii: nume, prenume, telefon / fax, adresa, e-mail, profesia și locul de muncă ne va permite să vă ținem la curent cu privire la activitatea noastră.

În conformitate cu prevederile Legii nr 677/2001 privind protecția persoanelor pentru prelucrarea informațiilor cu caracter personal și libera circulație a datelor, modificata si completata si Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în domeniul comunicațiilor electronice, BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA ​​are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile menționate mai sus informațiile personale furnizate de către dumneavoastră, un membru al familiei sau de alte persoane.

Conform prevederilor Legii nr 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și intervenție la informații, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a face apel la justiție. În cazul în care unele dintre informațiile dvs. personale sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

 

Informatii inregistrate automat (date non-personale)

Ori de câte ori site-ul BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA este accesat, date non-personale (browser-ul, numarul de vizite, pagini accesate) sunt înregistrate automat. Această informație este utilizată pentru a măsura accesarea website-ului și pentru a îmbunătăți conținutul său. Datele nu vor fi transmise către terțe părți.