Dezvoltarea vanzarilor de echipamente profesionale

Sunteti producatori sau vanzatori de echipamente pentru agricultura, constructii, manupulare bunuri sau transport ?
Doriti sa va dezvoltati vanzarile prin oferirea de solutii de finantare sau inchiriere clientilor dumneavoastra ?
Echipa noastra de experti va lucra cu dumneavoastra sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a va creste vanzarile.

Beneficiile solutiilor noastre :

  • Echipa de specialisti pentru fiecare tip de echipament care intelege natura si provocarile pietei pe care activati
  • O gamă largă de produse financiare pentru a satisface cerințele clienților dumneavoastra
  • Produse in conformitate cu schimbările din peisajul juridic și fiscal
  • Standarde clare și omogene aplicate în toate țările în care ne desfășurăm activitatea, pentru a se asigura că veți primi un sprijin efectiv în mod uniform
  • Contracte de finanțare furnizate fie sub brandul BNP Paribas Leasing Solutions sau sub propriul brand
  • “Vendor Academy”: un program de formare pentru echipa de vânzări concentrându-se pe produsele de finantare. Personalul de vânzări va dobândi cunoștințe aprofundate și de înțelegere a produselor și a serviciilor pe care le oferim, pe care le poate folosi apoi pentru a creste vânzările.

BNP Paribas Leasing Solutions a dezvoltat o gama larga de produse si servicii pentru a intampina nevoile clientilor.

Credit

Prin acest produs, sunteti propietarul bunului. Garantia pentru acest tip de finantare este bunul finantat.

Leasing financiar 
Cu acest tip de finantare veti sti in avans pretul la care veti putea achizitiona echipamentul la sfarsitul contractului de leasing. Se stabileste valoarea reziduala a echipamentului atunci cand contractul este semnat. La sfarsitul contractului veti avea optiunea sa platiti aceasta suma si sa deveniti proprietari ai echipamentului.

Leasing operational
Acest produs financiar va permite sa folositi echipamentul fara sa-l cumparati. BNP Paribas Leasing Solutions pastreaza dreptul de propietate asupra echipamentului. Cand contractual s-a sfarsit, puteti sa returnati bunul sau sa prelungiti perioada contractuala.

Asigurarea echipamentelor
Acesta este un serviciu complementar solutiei de finantare. In cazul in care suferiti o dauna totala a echipamentului, asiguratorul va compensa capitalul ramas de plata. Pentru daune partiale, va sunt acoperite costurile de reparatie sau inlocuire a echipamentului.

Asigurare de viata
Acest tip de serviciu asigura persoanele indispensabile afacerii dumneavoastra impotriva riscurilor de deces sau invaliditate permanenta prin achitarea capitalului ramas de plata.

Finantare stocuri
Finantam stocurile producatorilor si importatorilor de echipamente profesionale care au propria retea de distributie. BNP Paribas Leasing Solutions va:

  • Gestiona fluxul financiar între producător și rețeaua sa de distribuție
  • Dobândi dreptul de proprietate al facturilor producătorului, luând în finanțare, riscul de neplata, gestionarea și recuperarea acestor sume

Vendor Academy

Oferim partenerilor noștri un program inovator și complet personalizat de training cu privire la produsele noastre de finantare numit „Vendor Academy”. Personalul nostru va oferi echipelelor  de vânzări sesiuni personalizate de training, care să reflecte provocările din sectorul dumneavoastră de activitate. Beneficiați de cunoștințele noastre asupra produselor și a serviciilor, pe care echipa dumneavoastra le poate folosi la rândul său, cu proprii lor clienți, pentru a îmbunătăți performanțele in vânzări. Acesta este un alt mod inovator în care BNP Paribas Leasing Solutions actioneaza ca un accelerator de afaceri pentru partenerii săi, oferind servicii cu o valoare adăugată reală.

Finantare de Stocuri

Externalizati liniile de credit oferite vanzatorilor

Gasiti raspunsuri la intrebarile dumneavoastra legate de produsele de finantare