Dezvoltarea vanzarilor de echipamente IT si software

Sunteti producatori sau vanzatori de echipamente profesionale din sfera IT, echipamente de birou sau software?
Doriti sa va dezvoltati vanzarile prin oferirea de solutii de finantare sau inchiriere clientilor dumneavoastra?
Echipa noastra de experti va lucra cu dumneavoastra sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a va creste vanzarile.

Beneficiile solutiilor noastre :

  • Echipa de specialisti pentru fiecare tip de echipament care intelege natura si provocarile pietei pe care activati
  • O gama larga de produse pentru a satisface cerintele clientilor dumneavoastra
  • Produse in conformitate cu schimbarile din peisajul juridic și fiscal
  • Standarde clare și omogene aplicate în toate tarile în care ne desfasuram activitatea, pentru a se asigura că veti primi un sprijin efectiv în mod uniform
  • Contracte de finantare furnizate fie sub brandul BNP Paribas Leasing Solutions sau sub propriul brand
  • “Vendor Academy”: un program de formare pentru echipa de vânzări concentrându-se pe produsele de finantare. Personalul de vânzări va dobândi cunoștințe aprofundate și de înțelegere a produselor și a serviciilor pe care le oferim, pe care le poate folosi apoi pentru a creste vânzările.

BNP Paribas Leasing Solutions a dezvoltat o gama larga de produse si servicii pentru a intampina nevoile clientilor.

Leasing financiar 
Cu acest tip de finantare veti sti in avans pretul la care veti putea achizitiona echipamentul la sfarsitul contractului de leasing. Se stabileste valoarea reziduala a echipamentului atunci cand contractul este semnat. La sfarsitul contractului veti avea optiunea sa platiti aceasta suma si sa deveniti proprietari ai echipamentului.

Asigurarea echipamentelor
Acesa este un serviccosturile de reparatie sau inlocuire a echipamentului.iu complementar solutiei de finantare. In cazul in care suferiti o dauna totala a echipamentului, asiguratorul va compensa capitalul ramas de plata. Pentru daune partiale, va sunt acoperite

Asigurare de viata
Acest tip de serviciu asigura persoanele indispensabile afacerii dumneavoastra impotriva riscurilor de deces sau invaliditate permanenta prin achitarea capitalului ramas de plata.

Vendor Academy

Oferim partenerilor noștri un program inovator și complet personalizat de formare cu privire la produsele noastre de finantare numit „Vendor Academy”. Personalul nostru va oferi echipelelor  de vânzări sesiuni personalizate de training, care să reflecte provocările din sectorul dumneavoastră de activitate. Beneficiați de cunoștințele noastre asupra produselor și a serviciilor, pe care echipa dumneavoastra le poate folosi la rândul său, cu proprii lor clienți pentru a îmbunătăți performanțele in vânzări. Acesta este un alt mod inovator în care BNP Paribas Leasing Solutions actioneaza ca un accelerator de afaceri pentru partenerii săi, oferind servicii cu o valoare adăugată reală.

Gasiti raspunsuri la intrebarile dumneavoastra legate de produsele de finantare