Istoria noastra

BNP Paribas Leasing Solutions sustine dezvoltarea partenerilor şi clienţilor noştri la nivel global de aproape 70 ani.

Născută din fuziuni şi asocieri succesive dintre diferite societăţi (BNP Lease, UFB Locabail, Fortis Lease Group etc.), BNP Paribas Leasing Solutions şi-a consolidat poziţia de-a lungul anilor şi a ştiut întotdeauna să integreze diversitatea profilelor şi să profite de multitudinea de talente pentru a-şi aprofunda expertiza şi leadershipul.

Incepand cu iunie 2008, BNP Paribas Leasing Solutions si-a extins acoperirea si in Romania, oferind finantarea de bunuri si solutii de leasing pentru companii, prin recomandare venita din partea partenerilor – producatorii si furnizorii de echipamente.

BNP Paribas Leasing Solutions ofera solutii de finantare a echipamentelor, care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client în parte. Mai mult decât atât, lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri, distribuitorii, producătorii și clienții, pentru a ne asigura că cel mai potrivit pachet este oferit.

POZIȚII CHEIE PE PIAȚĂ:

  • Printre liderii in finanțarea sectorului agricol
  • Una dintre puținele instituții non-bancare cu o asemenea gamă largă de produse
  • Cea mai buna oferta de finanțare a proiectelor cu finanțare europeană pentru echipamente profesionale
  • O gamă largă de soluții pentru asigurarea de echipamente

Ne propunem sa contribuim la dezvoltarea partenerilor nostri si sa participam la concretizarea proiectelor lor oferindu-le o gama completa de produse financiare, pornind de la credit si ajungand la solutii “all-in one” care includ servicii aditionale.

Solutiile noastre adaptate nevoilor clientilor, le permit acestora sa se concentreze asupra propriei lor afaceri si domeniului lor de expertiza, intampinand asteptarile unei lumi aflate in continua schimbare.

Zi de zi BNP Paribas Leasing Solutions ofera solutii care aduc un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Organizarea noastra structurata pe piete

Solutiile noastre