Cele 5 angajamente ale noastre

Expertiză, simplitate, promptitudine, inovaţie, responsabilitate: oferta noastră de servicii se sprijină pe aceste 5 angajamente puternice al căror obiectiv este să garanteze clienţilor şi partenerilor noştri o calitate optimă a serviciilor.

BNP Paribas Leasing Solutions are rolul unui „accelerator de business”. Pentru a favoriza dezvoltarea clienţilor şi partenerilor noştri, încercăm în permanenţă să ne îmbunătăţim oferta de produse şi servicii. Această promisiune este întruchipată în semnătura brand-ului, „Business is ON”, care se bazează pe cele 5 angajamente:

Expertiza

Expertiza: impartasim expertiza şi cunoştinţele noastre privind echipamentele cu partenerii si clientii noştri pentru a susţine în mod durabil dezvoltarea activităţii lor.

SimplitateJPG

Simplitate: propunem servicii adaptate nevoilor şi funcţionării clienţilor şi partenerilor noştri, căutând cel mai bun nivel de eficienţă operaţională.

Promptitudine

Promptitudine: ne-am mobilizat pentru a garanta cel mai redus termen de livrare a serviciilor către clienţii şi partenerii noştri.

Inovatia

Inovatie: ne străduim să propunem sistematic cele mai bune servicii şi soluţii tehnologice de pe piaţă pentru a răspunde nevoilor clienţilor şi partenerilor noştri.

Responsabilitate

Responsabilitate: acţionăm în mod etic, responsabil, respectând valorile Grupului BNP Paribas.

Organizarea noastra structurata pe piete

Solutiile noastre

Responsabilitate sociala

Aveti intrebari?