Finantarea unui echipament profesional

Ca si client institutional al grupului BNP Paribas doriti sa finantati achizitia unui vehicul sau a unui echipament profesional pentru afacerea dumneavoastra.
Vom colabora cu managerul dumneavoastra de cont din cadrul grupului BNP Paribas ca sa va oferim solutii de leasing care sa se ridice la nivelul cerintelor dumneavoastra.

Beneficiile solutiilor noastre de leasing:

  • O gama larga de produse care indeplinesc cerintele dumneavoastra privind taxele, asigurarile si gestiunea contractelor
  • Produse care sunt conforme cu schimbările din peisajul juridic și fiscal
  • Standarde clare și omogene aplicate în toate țările în care ne desfășurăm activitatea, pentru a ne asigura că veți primi un sprijin efectiv în mod uniform
  • Contracte-cadru adaptate planurilor de investiții
  • Plata făcută furnizorului dumneavoastră în cel mai scurt timp (cu conditia ca cererea dumneavoastra sa fie completa)

Va oferim urmatoarele produse :

Leasing Financiar
Cu acest tip de finantare veti sti in avans pretul la care veti putea achizitiona echipamentul la sfarsitul contractului de leasing. Se stabileste valoarea reziduala a echipamentului atunci cand contractul este semnat. La sfarsitul contractului veti avea optiunea sa platiti aceasta suma si sa deveniti proprietari ai echipamentului.

Asigurare pentru echipamente
Acesta este un serviciu complementar solutiei de finantare. In cazul in care suferiti o dauna totala a echipamentului, asiguratorul va compensa capitalul ramas de plata. Pentru daune partiale, va sunt acoperite costurile de reparatie sau inlocuire a echipamentului.

Asigurare de viata
Acest tip de serviciu asigura persoanele indispensabile afacerii dumneavoastra impotriva riscurilor de deces sau invaliditate permanenta prin achitarea capitalului ramas de plata.

Simplitate

Ca si client al grupului BNP Paribas, deja aveti o relatie directa cu managerul de cont al sucursalei din Romania a bancii.

Reprezentantul noastru de vanzari va colabora cu managerul dumneavoastra de cont de la banca BNP Paribas pentru a simplifica comunicarea  si a va oferi solutii de finantare pentru nevoile dumneavoastra.

Oferim finantare pentru tipuri de bunuri de pe diferite piete

Gasiti raspunsuri legate de produsele noastre

Daca nu sunteti client al grupului BNP Paribas, va rugam sa ne contactati prin furnizorul dumneavoastra de echipamente