- News

BNP Paribas Leasing Solutions a fost desemnata pentru a treia oara “European Lessor of the Year” de catre Leasing Life

Pe 24 Noiembrie si pentru a treia ora incepand cu 2011, BNP Paribas Leasing Solutions a fost desemnata “European Lessor of the Year” in cadrul celei de-a 12-a editie a premiilor Leasing Life.

Aceasta distinctie a fost oferita de Leasing Life, principala publicatie dedicata pietei de leasing din Europa. Premiile Leasing Life recompenseaza in fiecare an cele mai mari realizari ale industriei europene de finantare a bunurilor, reunind cele mai mari companii de pe piata serviciilor financiare.

Premiul a fost oferit Directorului General , Charlotte Dennery,  si Directorului IBL, Pascal Layan, in cadrul unei ceremonii organizate la Hotel du Collectionneur din Paris pe data de 24 Noiembrie 2016.

In cadrul evenimentului au mai avut loc o serie de prezentari si mese rotunde.

Pascal Layan, Director IBL, a sustinut o prezentare în timpul sesiunii de deschidere  facand un portret al industriei leasingului în era digitală și internaționalizarii crescânde a companiilor. El a abordat teme ca economia de utilizare și economia de schimb, indicand leasingul ca fiind în fruntea acestor două model economice in crestere.
Apoi, a luat parte la două mese rotunde de experți discutand cele mai recente evoluții ale industriei și direcția viitoare a industriei de leasing.

 

leasinglife2                         leasinglife-3