Echipamente medicale

Prioritizam pacientii, imbratisam tehnologia

Producatorii si furnizorii de servicii de sanatate prioritizeaza ingrijirea centrata pe pacient, avand in centrul atentiei lor transformarea digitala. Peisajul medical extinde experienta pacientului catre sistemele clinice si operationale, care se confrunta cu schimbari remarcabile prin digitalizarea si imbunatatirea conexiunilor dintre furnizorii si profesionistii din sanatate.

La BNP Paribas Leasing Solutions, recunoastem schimbarea permanenta din domeniul sanatatii si stim ca avem un rol vital in a permite furnizorilor medicali sa investeasca in tehnologii care imbunatatesc grija pentru pacienti. Solutiile noastre de finantare pentru echipamentele medicale si sistemele de diagnosticare vizeaza sustinerea furnizorilor pentru imbunatatirea serviciilor oferite fara a-si supraincarca finantele.

Dezvoltati-va businessul

Producatori si furnizori de echipamente
Obtineti consilierea noastra si vindeti mai usor produsele prin optiunile flexibile de inchiriere si utilizare.

Business
Schimbati-va inteligent echipamentele si utilajele. Explorati solutiile de leasing si gestionare a flotelor care sustin cresterea afacerii voastre.

Echipamentele medicale pe care le finantam includ:

Imagistica

Solutii IT

Mobilier medical

Aparatura de laborator

Microscoape

Solutii de finantare personalizate pentru sectorul sanatatii

Ne concentram sa furnizam echipamente de finantare personalizate si solutii de capital de lucru pentru a va creste businessul, prin reducerea riscului si optimizarea fluxul de numerar.

Producatori

Solutiile noastre medicale de finantare se potrivesc nevoilor unice ale clientilor vostri, asigurand acces facil la sistemele si echipamentele medicale esentiale pentru ingrijirea pacientului premium. Impreuna cu producatorii si furnizorii IT din domeniul sanatatii, dezvoltam propuneri convingatoare care simplifica achizitiile pentru toti furnizorii medicali, de la spitale la policlinici. Expertii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa parcurgeti ofertele complexe si ajuta echipa voastra de vanzari sa integreze finantarea in negocieri pentru a oferi solutii prietenoase bugetului. De asemenea, dezvoltam modele “”as a service”” cu partenerii nostri, oferind clientilor flexibilitate si durabilitate.

Intermediari/Distribuitori/Reselleri

Oferim intermediarilor expertiza in finantare medicala si ii sustinem in livrarea solutiilor medicale pentru diferiti beneficiari, cum ar fi dentisti, veterinari, oftalmologi, clinici si medici generalisti/medici de familie. Solutiile noastre personalizate de finantare ofera acces rapid la echipamente esentiale intr-un bugetului fix/prestabilit. In plus, ajutam distribuitorii sa creeze modele de business sustenabile „as a service” si bazate pe utilizare/timpul utilizat, imbunatatind astfel relatiile cu clientii.

Furnizori medicali

Colaboram cu furnizorii ai serviciilor de sanatate, care investesc in echipamente vitale pentru ingrijirea optima a pacientului. Solutiile noastre personalizate de finantare vizeaza reducerea costurilor de proprietate si ofera flexibilitatea utilizarii echipamentului pentru a veni in intampinarea cerintele pacientilor si ale clinicilor. Prin structuri simple de plata, accesul la sistemele medicale devine mai facil, fapt ce permite achizitii ireprosabile gestionate din bugetele operationale.

Solutii si beneficii pentru parteneri

Solutii si beneficii pentru clienti

Producatori si furnizori de echipamente

Accelereaza afacerea printr-un parteneriat cu noi. Creste vanzarile, mareste satisfactia clientilor si promoveaza obiectivele tale de sustenabilitate.

Business

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea.