Tehnologie specializata

De la solutii tech, la realitatea bugetului. Da viata ideilor prin solutii smart de finantare.

Companiile se confrunta cu provocari constante la adresa securitatii, colaborarea ineficiente sii mentinerea spatiilor de lucru in conditii optime Integrarea tehnologiei pot fi cheia pentru beneficii semnificative, precum eficienaa, productivitate si satisfactia angajatilor.

Divizia noastra de Tehnologie Specializata este recunoscuta pentru furnizarea solutiilor de finantare personalizate a echipamentelor pentru diverse produse si servicii tehnologice ale businessului tau.

Prin solutiile noastre flexibile de plata, clientii isi dezvolta tehnologia de ultim moment, datorita retelei noastre extinse de producatori si distribuitori de top.

Dezvoltati-va businessul

Producatori si furnizori de echipamente
Obtineti consilierea noastra si vindeti mai usor produsele prin optiunile flexibile de inchiriere si utilizare.

Business
Schimbati-va inteligent echipamentele si utilajele. Explorati solutiile de leasing si gestionare a flotelor care sustin cresterea afacerii voastre.

Echipamentele tehnologice pe care le finantam includ:

Sisteme de securitate

Sisteme audio-video

Roboti industriali de curatenie

Mobilier de birou

Aparate vending

Solutii mestesugite special pentru afacerea ta

Ne concentram sa furnizam echipamente de finantare personalizate si solutii de capital de lucru pentru a va creste businessul, prin reducerea riscului si optimizarea fluxul de numerar.

Producatori

Suntem specializati in dezvoltarea programelor financiare adaptate producatorilor din sectoarele de nisa, precum sisteme de securitate, tehnologie audio-video, echipamente de catering si mobilier de birou. Solutiile noastre de finantare le ofera clientilor vostri flexibilitate si va permite sa furnizati servicii exceptionale de achizitie, utilizare si livrare a produselor. Serviciile, precum optiunile de facturare si colectare, reduc task-urile administrative si simplifica facturarea clientilor. Prin acestea accelerati procesului de vanzare, depasiti restrictiile bugetare si sustineti loialitatea clientilor. Fie ca vindeti direct sau prin intermediul partenerilor, realizam impreuna solutile de finantare si sau ciclu de viata al echipamentelor pentru a le oferi clientilor vostri valoare adaugata.

Reselleri

Recunoastem ca resellerii prioritizeaza plus valoare oferita, asigurandu-si clientii ca pot investi in cea mai buna solutie fara a compromite calitatea din cauza restrictiilor bugetare.
Solutiile noastre simplifica achizitiile si se bazeaza pe cunostintele de management al echipamentelor, pentru a identifica oportunitatile, promovand practici de business sustenabil.

Extinde strategia ta de vanzari sustenabile printr-un management inteligent al ciclului de viata al tehnologiilor.

Transforma oferta solutiilor tehnologice prin oferirea clientilor un program holistic de management al ciclului de viata al tehnologiei. Aceasta abordare simplifica procesul achizitiei tehnologiei corporate, promoveaza sustenabilitatea si deschide noi oportunizati de business pentru afacerea dumneavoastra.

  • Ce face serviciul tau unic:
    Ofera un serviciu tehnologic diferentiat si extins care include finantare flexibila, urmarirea si gestionarea ciclului de viata al echipamentelor.
  • Marirea veniturilor:
    Genereaza venituri suplimentare din vanzarile IT utilizate.
  • Fidelizarea clientului:
    Dezvolta parteneriate mai puternice cu corporatiile care sunt in cautarea solutiilor tehnologice responsabile.
  • Managementul sustenabilitatii:
    Diferentiaza brandul si atrageti clienti responsabili cu mediul inconjurator prin promovarea practicilor de economie circulara.
  • Achizitii eficiente:
    Experienta simplificata de leasing si urmarire a echipamentelor, prin reducerea sarcinilor administrative si imbunatatirea productivitatii.
  • Flexibilitate financiara: 
    Alegeti dintr-o gama variata de finantare pentru a va alinia cu obiectivele bugetare si de business.
  • Alegeri sustenabile:
    Scadeti impactului asupra mediului prin reconditionarea si reutilizarea a echipamentelor.

Scenariu win-win: Obtineti o diferenta notabila in fata competitiei si diversificati-va fluxurile de venituri, in timp ce clientii corporate au parte de o experienta tehnologica convenabila, durabila si eficienta.

Gata sa deblocati potentialul managementului ciclului de viata al tehnologiei?

Contactati-ne astazi pentru a discuta cum solutiile noastre va pot sustine strategia de vanzari si va pot conduce catre succes.

Solutii si beneficii pentru parteneri

Solutii si beneficii pentru clienti

Producatori si furnizori de echipamente

Accelereaza afacerea printr-un parteneriat cu noi. Creste vanzarile, mareste satisfactia clientilor si promoveaza obiectivele tale de sustenabilitate.

Business

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea.