Informatie si comunicatii tehnolologice

Nimic artificial in expertiza noastra

Impreuna cu cei mai importanti producatori si distribuitori de IT din lume, oferim companiilor de toate dimensiunile, de la corporatii la business-uri mici și mijlocii, accessul catre tehnologia necesara pentru operatiunile inteligente.

Prin expertiza noastra, simplificam tehnologizarile atunci cand ajutam clientii sa gestioneze echipamentele utilizate in mod sustenabil pentru reducerea amprentei de carbon. Eforturile noastre de reciclare in domeniul IT au marcat recunoasterea extinsa in piata, stabilind un etalon al finantarii tehnologice.

Dezvoltati-va businessul

Producatori si furnizori de echipamente
Obtineti consilierea noastra si vindeti mai usor produsele prin optiunile flexibile de inchiriere si utilizare.

Business
Schimbati-va inteligent echipamentele si utilajele. Explorati solutiile de leasing si gestionare a flotelor care sustin cresterea afacerii voastre.

Echipamentele tehnologice pe care le finantam includ:

Statii de lucru

Laptopuri

Sisteme telecomunicatii

Server si echipamente de stocare

Software

Solutii mestesugite special pentru afacerea voastra

Ne concentram sa furnizam echipamente de finantare personalizate si solutii de capital de lucru pentru a va creste businessul, prin reducerea riscului si optimizarea fluxul de numerar.

Producatori

Suntem specializati in dezvoltarea programelor financiare pentru companiile de tehnologie hardware si software. Solutiile noastre accelereaza procesului de vanzare prin depasirea barierelor legate de buget si pastrarea loialitatii clientilor. Indiferent daca aveti o abordare directa a pietei sau prin distribuitori, solutiile noastre tech de finantare sunt realizate impreuna cu voi pentru a sustine nevoile tehnologice ale clientilor vostri.

Distributori si reselleri

Recunoastem rolul cheie al distribuitorilor si al resellerilor in implementarea solutiilor tehnologice pentru companiile de toate marimile. Impreuna cu partenerii nostri de distribuție și reselleri, am dezvoltat solutii pentru capital de lucru si finantarea tehnologiei care asigura functionarea eficienta a acestui segment important in cadrul lantului de distributie a tehnologie.

Solutiile noastre de leasing si de management al ciclului de viata al tehnologiei permit distribuitorilor să isi intareasca relatiile cu clientii lor.

Extinde strategia ta de vanzari sustenabile printr-un management inteligent al ciclului de viata al tehnologiilor.

Transforma oferta solutiilor tehnologice prin oferirea clientilor un program holistic de management al ciclului de viata al tehnologiei. Aceasta abordare simplifica procesul achizitiei tehnologiei corporate, promoveaza sustenabilitatea si deschide noi oportunizati de business pentru afacerea dumneavoastra.

  • Ce face serviciul tau unic:
    Ofera un serviciu tehnologic diferentiat si extins care include finantare flexibila, urmarirea si gestionarea ciclului de viata al echipamentelor.
  • Marirea veniturilor:
    Genereaza venituri suplimentare din vanzarile IT utilizate.
  • Fidelizarea clientului:
    Dezvolta parteneriate mai puternice cu corporatiile care sunt in cautarea solutiilor tehnologice responsabile.
  • Managementul sustenabilitatii:
    Diferentiaza brandul si atrageti clienti responsabili cu mediul inconjurator prin promovarea practicilor de economie circulara.
  • Achizitii eficiente:
    Experienta simplificata de leasing si urmarire a echipamentelor, prin reducerea sarcinilor administrative si imbunatatirea productivitatii.
  • Flexibilitate financiara: 
    Alegeti dintr-o gama variata de finantare pentru a va alinia cu obiectivele bugetare si de business.
  • Alegeri sustenabile:
    Scadeti impactului asupra mediului prin reconditionarea si reutilizarea a echipamentelor.

Scenariu win-win: Obtineti o diferenta notabila in fata competitiei si diversificati-va fluxurile de venituri, in timp ce clientii corporate au parte de o experienta tehnologica convenabila, durabila si eficienta.

Gata sa deblocati potentialul managementului ciclului de viata al tehnologiei?

Contactati-ne astazi pentru a discuta cum solutiile noastre va pot sustine strategia de vanzari si va pot conduce catre succes.

Solutii si beneficii pentru parteneri

Solutii si beneficii pentru clienti

Producatori si furnizori de echipamente

Accelereaza afacerea printr-un parteneriat cu noi. Creste vanzarile, mareste satisfactia clientilor si promoveaza obiectivele tale de sustenabilitate.

Business

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea.