Office equipment

Echipamente de birou

Spatii de lucru la distanta, la birou sau hibride. Oricare ar fi alegerea ta, suntem aici sa ajutam.

In ultimii ani, modul in care lucram a suferit o transformare semnificativa. Companiile se straduiesc sa gaseasca echilibrul optim intre spatiile de lucru hibride, la distanta si la birou pentru a satisface nevoile angajatilor lor, mentinand in acelasi timp un serviciu exceptional oferit clientilor. Centrul acestei evolutii este fluxul de informatii, fie sub forma digitala sau print si accesul companiilor, in timp real, este esential pentru gestionarea eficienta a fluxurile de lucru.

La BNP Paribas Leasing Solutions, ne implicam de decenii implicarea in sectorul echipamentelor de birou . Am acumulat know-how si expertiza in aceasta arie, in special o data cu aparitia solutiilor cloud si stocarea documentelor digitale. Colaboram in stransa legatura cu producatorii echipamentelor de birou si cu retelele lor de distribuitori, pentru a oferi clientilor acces la cele mai potrivite solutii de lucru pentru afacerile lor.

Dezvoltati-va businessul

Producatori si furnizori de echipamente
Obtineti consilierea noastra si vindeti mai usor produsele prin optiunile flexibile de inchiriere si utilizare.

Business
Schimbati-va inteligent echipamentele si utilajele. Explorati solutiile de leasing si gestionare a flotelor care sustin cresterea afacerii voastre.

Echipamentele de constructii pe care le finantam includ:

Imprimante profesionale

Echipamente de printat

Echipamente de scanat

Sisteme procesare documente

Infrastructura cloud

Solutii mestesugite special pentru afacerea ta

Ne concentram sa furnizam echipamente de finantare personalizate si solutii de capital de lucru pentru a va creste businessul, prin reducerea riscului si optimizarea fluxul de numerar.

Producatori

Colaboram cu furnizorii solutiilor print si gestionare/stocare a documentelor pentru a le oferi clientilor oferi solutii de finantare personalizate. Recunoastem faptului ca solutiile corporate pot implica angajamente financiare substantiale, astfel ca scopul nostru este sa va ajutam sa depasiti restrictiile bugetare ale clientilor. Astfel, fara a diminua calitatea, puteti prioritiza furnizarea solutiilor adaptate nevoilor lor de business. Aceasta abordare va asigura o plaja de clienti loiali si multumiti si va asigura rolul de partener strategic in succesul obtinut.

Dealeri

Intelegem schimbarile majore din sectorul echipamentelor de birou. Odata cu cresterea numarului joburilor hibride si remote, unele tehnologii au devenit mai putin importante, in timp ce solutiile cloud si documentele digitale sunt cruciale pentru multe companii, ai caror clienti sutin tehnologia sustenabila.

Intr-un mediu in continua schimbare, suntem aici pentru a ajuta distribuitorii echipamentelor de birou. Solutiile noastre de leasing și know-how-ul pietei va pot ajuta sa va adaptati acestor schimbari. Daca doriti sa implementati o solutie print si stocare documente pentru un business in dezvoltare, BNP Paribas Leasing Solutions va sta la dispozitie.

Solutii si beneficii pentru parteneri

Solutii si beneficii pentru clienti

Producatori si furnizori de echipamente

Accelereaza afacerea printr-un parteneriat cu noi. Creste vanzarile, mareste satisfactia clientilor si promoveaza obiectivele tale de sustenabilitate.

Business

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea.