Transport

Solutii durabile de finantare

Cu o istorie considerabila in sectorul transporturilui si a logisticii, BNP Paribas Leasing Solutions este partenerul vostru ideal de finantare. Portfolioul nostru extins de produse financiare include solutii personalizate de leasing si capital de lucru concepute indeosebi pentru producatorii si dealerii din transport.

Mai mult, expertiza noastra in infrastructura mobilitatii sustenabile ne permite facilitarea tranzitiei catre un viitor sustenabil, fara emisii de carbon.
Imbratisati viitorul transportului sustenabil in parteneriat cu BNP Paribas Leasing Solutions.

Dezvoltati-va businessul

Producatori si furnizori de echipamente
Obtineti consilierea noastra si vindeti mai usor produsele prin optiunile flexibile de inchiriere si utilizare.

Business
Schimbati-va inteligent echipamentele si utilajele. Explorati solutiile de leasing si gestionare a flotelor care sustin cresterea afacerii voastre.

Echipamentele de constructii pe care le finantam includ:

Furgoneta

Vehicule comerciale de mic tonaj

Camioane

Remorci

Statii de incarcare electrice

Solutii mestesugite special pentru afacerea ta

Ne concentram sa furnizam echipamente de finantare personalizate si solutii de capital de lucru pentru a va creste businessul, prin reducerea riscului si optimizarea fluxul de numerar.

Producatori

Dezvoltati-va afacerea prin solutiile noastre extinse de finantare a transporturilor. Indiferent daca obiectivul vostru este sa investiti solutii de finantare conexe cu cu economia circulara sau sa optimizati nivelul stocurilor in cadrul retelei de distribuitie pentru livrari eficiente, optiunile noastre leasing si planuri de finantare va stau la dispozitie. Investim considerabil in solutii de transport durabil si va suntem alaturi in calatoria voastra in domeniul transportului.

Dealeri

In fiecare zi, lucram indeaproape cu sute de dealeri, care se bazeaza pe serviciile noastre financiare si pe expertiza industriei pentru a asigura rapid solutiile ideale de transport pentru clientii lor si ii ajutam sa isi mentina activitatile in bune conditii. In plus, solutiile noastre de finantare asigura accesul continuu pentru noi stocuri, fapt ce permite un raspuns rapid cererilor clientilor.

Solutii si beneficii pentru parteneri

Solutii si beneficii pentru clienti

Producatori si furnizori de echipamente

Accelereaza afacerea printr-un parteneriat cu noi. Creste vanzarile, mareste satisfactia clientilor si promoveaza obiectivele tale de sustenabilitate.

Business

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea.