Vrei sa faci parte din schimbare?

Impreuna vom reusi

Esti pasionat sa faci schimbari pozitive in lumea in care traim? Ai dedicarea necesara pentru a contribui la realizarea obiectivelor de sustenabilitate? Ai angajamentul necesar pentru a contribui la creerea adevaratei economii circulare? Atunci, poti fi o componenta cheie a echipei noastre.

A fi parte din BNP Paribas Leasing Solutions inseamna toate cele de mai sus si mai mult de atat.

Ambitia noastra este sa fim lideri in finantarea durabila, colaborand cu partenerii, clientii si intreaga societatea pentru a construi un viitor mai bun. In plus, pentru a crea o cultura pozitiva, prospera si de sustinere din care echipa noastra se mandreste sa faca parte.

“Ne angajam sa-i sprijinim pe angajatii nostri pe parcursul carierei lor, concentrandu-ne pe trei domenii cheie: integrare, formare si dezvoltare.

Modalitatea de invatare in compania noastra isi propune sa imbunatateasca si sa completeze abilitatile angajatilor, promovand simultan autonomia si agilitatea, permitand talentelor diverse sa prospere si sa se dezvolte.”

Béatrice Le TerrecDirector Resurse Umane

De ce sa te alaturi BNP Paribas Leasing Solutions?

Alatura-te BNP Paribas Leasing Solutions, lider in economia circulara, dedicat in finantarea economiei reale. Prioritizam satisfactia clientilor si partenerilor si ne concentram pe dezvoltarea carierei si angajamentului tau. Credem in echipe variante, bine pregatite, coordonate printr-un management pozitiv. In cadrul BNP Paribas, un lider european in servicii financiare cu expansiune globala, ai, de asemenea, sanse de a explora diferite optiuni in cariera.

Posturi diverse

Echipa noastra globala este formata din persoane talentate care lucreaza in diferite specializari, in mai multe tari, fiecare post contribuind in mod semnificativ la sprijinirea partenerilor si clientilor nostri in calatoria lor catre sustenabilitate.

Stare de bine

Prioritizam sanatatea si echilibru intre viata personala si cea profesionala, promovand un mediu, in care oamenii isi expun sinele autentic. Oferim program de lucru flexibil, activitati specifice de protejare a sanatatii, oportunitati de interactiune si evenimente sociale.

Dezvoltare profesionala

Ne angajam sa lucram impreuna cu tine pentru a-ti dezvolta abilitatile si a dobandi altele noi. Investim intensiv in programe de formare, prin oferirea unei game largi de oportunitati pentru dezvoltarea angajatilor nostri in dobandirea de noi competente si incurajam invatarea de la colegii mai specializati.

Apreciere si recunoastere

Lucrand pentru noi, vei primi nu doar un salariu competitiv, dar si o gama intreaga de beneficii adaptate nevoilor tale. De asemenea, ne asiguram ca munca, dedicarea si creativitatea iti sunt recunoscute continuu.

Mobilitate in cariera

Fie ca iti doresti sa te dezvolti mai mult in aria ta de specializare, fie ca aspiri sa schimbi departamentul sau sa ocupi roluri in cadrul altor entitati, te sprijinim si te ajutam in identificarea urmatoarei tale oportunitati in cadrul BNP Paribas.

Cultura orientata spre viitor

Te invitam sa participi activ in discutii si sa oferi feedback care sa ajute in construirea viitorului companiei noastre. Contributia ta este apreciata si cultivam un mediu de lucru inclusiv in care angajatii au posibilitatea de a influenta directia businessului noastre.

Valorile noastre

Valorile noastre au ca punct central oamenii. Ei ghideaza actiunile noastre in cadrul echipelor si sunt baza culturii noastre, imbinand forta de munca pentru a actiona in interese tuturor – colegii nostri, partenerii, clientii si societate.

Expertiza

Ne folosim know-how-ul extins pentru a intelege si a raspunde nevoilor clientilor nostri, oferind solutii personalizate care depasesc asteptarile si ne plaseaza drept parteneri de incredere intr-o lume in continua schimbare.

Responsabi-litate

Depasim obligatiile legale, ne asumam in mod activ responsabilitatea pentru actiunile noastre, ne concentram pe sustenabilitate, minimizam impactul asupra mediului, ne asiguram de starea de bine a echipelor și sprijinim comunitatile din care facem parte.

Agilitate

Cheia succesului nostru este sa ramanem adaptabili, entuziasmati si inovatori. In continua imbunatatire si inovare, ramanem inaintea schimbarilor, luam decizii in timp util si rezolvam eficient provocarile clientilor.

Parteneriat

Prioritzam relatiile pe termen lung bazate pe incredere si intelegere. Angajamentul nostru pentru imbunatatire continua asigura un serviciu exceptional pentru parteneri, sustinand cresterea si tranzitia catre sustenabilitate.

Diversitate

Suntem dedicati in atragerea, retinerea si dezvoltarea unei echipe talentate alcatuita din perspective, contexte si experiente diferite. Scopul nostru este sa eliminam prejudecatile si sa asiguram un mediu in care toata lumea are sanse egale de reusita.

Nu ne credeti pe cuvant…

Te intrebi cum ar fi sa lucrezi la BNP Paribas Leasing Solutions? Asculta direct de la membrii echipei noastre perspectivele experientei lor in compania noastra.

Promisiunea noastra catre voi

A fi parte din BNP Paribas Leasing Solutions, este mai mult decat sa va alaturati unei companii; inseamna sa imbratisezi pasiunea de a promova pionieratul in finantarea bunurilor sustenabile. Activitatile noastre se extind in diferite sectoare, directionand miliarde de euro investiti anual catre consolidarea economiei reale si orientarea businessurilor catre un viitor cu emisii scazute de carbon, Lucrand alaturi noi inseamna ca vei juca un rol esential in abordarea uneia dintre cele mai importante provocari actuale: tranzitia catre un viitor net-zero.

Ce oferim noi? Angajamentul nostru se bazeaza pe trei piloni:

Sustenabilitate si impact

La BNP Paribas Leasing Solutions, nu ai parte doar de un simplu “job”; ci de un vehicul pentru schimbari tangibile. Suntem dedicati sa sustinem eforturilor tale in a aduce un impact semnificativ in lume. Impreuna, vom initia actiuni care promoveaza sustenabilitatea, minimizeaza amprenta de carbon, contribuie la un viitor mai sustenabil pentru toti.

Dezvoltarea carierei

Evolutia si dezvoltarea ta in carierea sunt importante pentru noi. Suntem aici sa sustinem calatoria ta profesionala, oferind suport personalizat, “mentoring” si oportunitati pentru a iti extinde abilitatile, cunostintele si experienta. Alaturi de noi, vei gasi un mediu care iti sustine ambitiile si te ajuta sa-ti atingi potentialul maxim.

Loc de munca placut

Prioritizam crearea unui loc de munca in care sa te simti apreciat, valoros si motivat. Angajamentul nostru pentru o cultura pozitiva a muncii include initiative de prioritizare a starii de bine, incurajarea colaborarii si promovarea unui mediu de incluziune, in care perspectivele diferite sunt apreciate.

Bucura-te de jobul pe care il ai

A fi mandru cu munca ta incepe cu a imbratisa cine ești. Multi dintre angajatii nostri sunt campioni ai diversitatii la nivel mondial prin intermediul mai multor retele interne, inclusiv:

BNP Paribas PRIDE

care uneste angajatii nostri si aliatii LGBTQI+

BNP Paribas MixCity

care militeaza sa creasca reprezentarea femeilor la toate nivelurile companiei

BNP Paribas Ability

care sprijina angajatii afectati de dizabilitati sau boli cronice

BNP Paribas CulturAll

care sarbatoreste diverse contexte culturale

Diversitate si egalitate de gen

BNP Paribas a stabilit obiective ambitioase pentru promovarea egalitatii de gen si a diversitatii la locul de munca, inclusiv:

  • Un procent tinta format din 40% femeile in rolurile de management pana in 2025.
  • Angajarea unei forte de munca diversa, alcatuita din 152 de nationalitati din Europa, cu 9% dintre salariatii care sa lucreze in afara tarii lor de origine.

Gata sa aplici

Vrei sa faci parte din echipa noastra? Daca da, suntem aici pentru a oferi sfaturi valoroase care sa te ajute sa te simti increzator cand aplici in cadrul procesului nostru de recrutare.

Gata sa fi parte din schimbe?

Descopera cum cariera la BNP Paribas Leasing Solutions poate sustine cresterea ta profesionala si te poate contribui la un impact pozitiv.