Solutii pentru o lume sustenabila

Sustenabilitatea devine centru atentiei

BNP Paribas Leasing Solutions recunoaste importanta furnizarii solutiilor de finantare durabile pentru a permite partenerilor si clientilor nostri tranzitia catre un viitor mai responsabil cu mediul inconjurator. Recunoastem  calatoria unica a fiecarei organizatii catre sustenabilitate. Prin utilizarea cunostintelor noastre extinse de piata si a expertizei in finantarea activelor, oferim suport si solutii personalizate pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele specifice.

In plus, continuam sa ne imbunatatim solutiile financiare. Aceasta include dezvoltarea continua a serviciilor de management durabil al ciclului de viata care sustine progresul economiei circulare si extinderea diviziei noastre “Green Tech”. Aceasta divizie dedicata incurajeaza investitiile in echipamente verzi, ajutand partenerii si clientii in tranzitia catre o economie durabila.

Suntem dedicati sa ne indeplinim propriile responsabilitati sociale si de mediu pentru a asigura impactul pozitiv pe care continuam sa-l aducem societatii.

“Nimeni nu castiga intr-o lume care pierde”

Jean-Laurent BonnaféDirector and Chief Executive Officer BNP Paribas

Programul nostru de sustenabilitate are ca obiectiv trei zone cheie, aliniate cu strategia Grupului BNP Paribas:

ALINIERE

Suntem dedicati sa aliniem portofoliul nostru de active inchiriate cu dedicarea BNP Paribas catre tranzitia ecologica si standardele fiscale UE. Aceasta initiativa vizeaza reducerea impactului nostru asupra mediului si accelerarea tranzitiei prin incurajarea partenerilor si clientilor sa prioritizeze inovarea in business si in investitii durabile.

TRANZITIE

Colaboram indeaproape cu partenerii si clientii nostri, carora le oferim suport extins, consiliere si solutii inovatoare de finantare, in timp ce acestia fac tot posibilul pentru a obtine neutralitatea carbonului si adoptarea modelelor de consum eficient. Prin alinierea serviciilor noastre financiare cu obiectivele lor de sustenabilitate, le acceleram calatoria catre un viitor cu emisii scazute de carbon.

EXPERTIZA

Ne angajam sa promovam competenta noastra in sustenabilitate. Prin dezvoltare continua, mobilizam catre echipele noastre know-how esential pentru a integra in mod eficient in activitatea lor actiunile de Mediu, Social si Guvernanta (ESG). Scopul nostru vizeaza integrarea in procesele noastre a celor mai inalte standarde ESG, asigurand ca operatiunile noastre sunt aliniate cu angajamentul fata de mediu si societate.

Un jucator cheie in tranzitia catre net zero

La BNP Paribas Leasing Solutions, suntem determinati sa jucam un rol cheie in decarbonizarea economiei prin:

  • Sprijinirea partenerilor si clientilor in tranzitia lor prin expertiza noastra in finantare, solutiile inovatoare de finantare a echipamentelor si prin exploatarea retelelor globale de sustenabilitate ale BNP Paribas, cum ar fi tranzitia Grupului catre scaderea gradului de carbon.
  • Promovarea actiunilor economiei circulare prin promovarea managementului duratei de viata a echipamentului si a modelelor „produs ca si serviciu.”

Echipa noastra de vanzari Green Technology lucreaza cu producatorii, partenerii lor de distributie si clientii pentru a accelera implementarea unor solutii mai durabile care sprijina tranzitia catre o economie cu emisii scazute de carbon. Ajutam intreprinderile de orice dimensiune sa adopte aceste solutii prin leasing creative, „produsul ca si serviciu” si finantare bazata pe necesitate.

Tranzitia energetica

Eficienta energetica

Managementul deseurilor

Managementul apei

Suntem in serviciul clientilor si ai lumii in care traim

Ca parte din BNP Paribas, o banca europeana de top, folosim expertiza noastra financiara pentru a sustine companiile in drumul lor catre sustenabilitate. Oferim solutii de finantare aliniate la standardele UE si la propriile noastre obiective de sustenabilitate, promovand un viitor mai incluziv si mai responsabil cu mediul inconjurator. Acest angajament reflecta viziunea mai larga a BNP Paribas, folosind leadershipul european al Grupului pentru a crea un impact social si ecologic pozitiv.

Suportul BNP Paribas pentru tranzitia ecologica si energetica in 3 cifre cheie:

350 de miliarde €

in imprumuturi si obligatiuni durabile pentru probleme sociale si de mediu pentru clientii corporate pana in 2025

40 de
miliarde €

pentru productia energiei cu emisii reduse de carbon, in special regenerabile, pana in 2030

4 de
miliarde €

pentru finantarea protectiei biodiversitatii terestre si marine pana in 2025

Stiri conexe

Descopera potentialul tau de crestere

Afla cum iti poti creste vanzarile, cum poti multiplica satisfactia clientilor si cum poti promova obiectivele tale de sustenabilitate.

O perspectiva diferita

Urmariti perspectivele exclusive si tendintele actuale in cadrul finantelor durabile si ale contributiile BNP Paribas pentru a facilita tranzitia in "Perspective", o publicatie trimestriala a BNP Paribas Network of Experts in Tranzitii Sustenabile (NEST).

Finanteaza urmatorul proiect

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea