Cod de Conduita

Codul nostru de conduita

La BNP Paribas Leasing Solutions, angajamentul nostru consta in asigurarea unui impact pozitiv prin prin activitatile noastre si prin solutiile pe care le oferim partenerilor si clientilor. Respectam cu strictete legile, reglementarile si principiile etice și ne asiguram ca fiecare decizie se ghideaza pe o judecata sanatoasa dictata de responsabilitate etica.

Lumea in care ne desfasuram activitatea continua sa se schimbe intr-un ritm accelerat si noi, la BNP Paribas Leasing Solutions, facem toate eforturile pentru a anticipa aceste schimbări, ne adaptam si inovam datorita unei culturi corporative ancorate in valori solide care sunt aplicate fara compromis. Aceasta abordare are la baza Codul de Conduita BNP Paribas, care defineste normele de guvernare care stau la baza tuturor actiunilor noastre.

Codul de Conduita BNP Paribas cuprinde sapte principii fundamentale:

  • Apararea intereselor clientilor
  • Integritatea de piata
  • Respectarea colegilor
  • Securitate financiara
  • Etica profesionala
  • Protectia Grupului
  • Angajamentul societatii

Cadrul de desfasurare whistleblowing

Suntem dedicati sa ramanem fermi in privinta legilor si regulamentelor de conduita dar si in aplicarea Codului de Conduita al Grupului. Pentru a sprijini acest angajament, am stabilit un cadru whistleblowing. Acest cadru permite raportarea informatiilor legate de infractiuni, amenintari la interesul public, incalcari ale legilor sau reglementarilor si incalcari ale Codului de Conduita al Grupului.

Despre BNP Paribas

Descopera universul BNP Paribas: guvernanta, strategie, organizare si cifre cheie.

Pregatit sa faci parte din schimbare?

Descopera noul tau post in cadrul BNP Paribas Leasing Solutions si pregateste-te sa ai un impact pozitiv!