Echipamente de finantare pentru o lume in miscare

Sustinem economia reala.

Facem parte, cu mandrie, din Grupul BNP Paribas, unul dintre cele mai mari companii de leasing din Europa. Cu peste 70 de ani de experienta, suntem prezenti in 20 de tari si performam in sectoarele economice cheie. Oferim solutii rapide, flexibile si personalizate de finantare a echipamentelor si a capitalului de lucru, toate sustinute de reputatia pentru excelenta, cele mai solide fundatii, cunostinte si expertiza de top pentru a sprijini partenerii si clientii nostri pentru a navigarea cu usurinta in societatea noastra in continua schimbare.

De ce sa ne alegi pe noi?

De la dinamica in continua miscare a pietei de munca la progresele digitale fundamentale, abilitatea companiilor de a imbratisa schimbarea este cruciala. Aceste schimbari presupun o serie de oportunitati interesante. Sprijinirea partenerilor de business sa captureze si sa capitalizeze aceste perspective este esentiala pentru a transforma astazi, viitorul de maine.

Mai mult, schimbarea globala catre zero emisii de carbon este o provocare monumentala, care incurajeaza companiile sa devina mai progresive, agile si ghidate catre scop. Investitiile in tehnologii verzi si consumul sustenabil devin esentiale pentru succesul in afaceri si o planeta mai sustenabila.

Aici, intervenim noi.

Finantarea reprezinta un element cheie in sustinerea oricarei schimbari pozitive. Este un factor central care permite companiilor sa investeasca, sa creasca si sa se adapteze la o lume in care accesul depaseste dreptul la proprietate.

Finantarea echipamentelor din lumea reala combina know-how-ul si expertiza noastra exceptionala extinsa pe toate pietele pe care le deservim, pentru a ajuta companiile sa ofere solutii mai inteligente si durabile pentru ciclul de viata al echipamentelor. Echipa noastră dedicata este angajata sa imbunatateasca eficienta, inovarea si sustenabilitatea pentru succesul businessului tau.

Oferim partenerilor nostri solutii flexibile de leasing si capital de lucru care conduc la cresterea vanzarilor si care imbunatatesc flux de numerar. Pentru clientii nostri, simplificam accesul la echipamente esentiale, asiguram competitivitatea si eficienta afacerii, in timp ce isi mentin rezervele importante de venit.

Lucram impreuna cu tine pentru a aducem o schimbare reala.

Lucram in parteneriat cu clientii si partenerii nostri din pietele cheie, oferind solutii strategice de finantare care hranesc, construiesc, muta, conecteaza si trateaza oamenii din lumea intreaga. Un exemplu al angajamentului nostru autentic in sprijinirea transformarii durabile si reusite, in aceasta lume intr-o continua schimbare.

Partenerul tau ideal

Suntem experti in pietele cheie ale echipamentelor si intelegem tendintele pietei si ciclurile de viata ale activelor. Oferim solutiile potrivite pentru afacerea ta. Consultati expertiza noastra pentru sectoarele:

Cifre cheie

+70 de ani

in business

+3000 experti

in Europa si la nivel global

€39.6 mld

total echipamente finantate

€14 mld

volum de business

323 000

contracte semnate

Prezenta

in 20 de tari

Un lider european cu acces international

Esti gata sa iti dezvoltati afacerea? BNP Paribas Leasing Solutions ofera solutii personalizate de leasing si consultanta expertilor pentru a consolida calatoria catre o crestere durabila. Conecteaza-te cu expertii nostri locali si extinde-ti astazi afacerea in mod strategic.

Echipa noastra de management

Neil Pein
CEO

LinkedIn

Pascal Layan
Deputy CEO
LinkedIn

Béatrice Le Terrec
Head of Human Resources

LinkedIn

Sophie Testelin
Global Head of Risk Management

LinkedIn

Catherine Mathon
Chief Information Officer

LinkedIn

Marianna Bedacarratz
Head of Global Shared Services

LinkedIn

Mirco Fusari
CFO

LinkedIn

Tristan Watkins
Head of Country

Supervision
LinkedIn

Ralph Crockett
Director End-to-End Modernisation

LinkedIn

Angajamentul nostru pentru sustenabilitate

La BNP Paribas Leasing Solutions, intelegem rolul nostru cheie in furnizarea solutiilor sustenabile pentru a ajuta partenerii si clientii nostri in tranzitia catre zero net. In plus, ne angajam sa ne indeplinim responsabilitatile sociale si de mediu pentru a asigura un impact pozitiv asupra societatii.

Codul de Conduita

Cultura si conduita

Pentru a asigura impactul pozitiv al muncii noastre la BNP Paribas Leasing Solutions, mentinem cele mai inalte standarde de conduita si etica privind drepturile omului, munca, mediul inconjurator si anticoruptie. Introdus de BNP Paribas Group, Codul de Conduita este in vigoare din 2016.

Cele mai recente premii

2019

Certificatul Solutiilor Inteligente
Impulse Solar

2020

Finantatorul Leasing al Anului
Finantatorul Anului
Publicatia Leasing Life

2021

Finantatorul Leasing al Anului
Publicatia Leasing Life

2022

Finantatorul Leasing al Anului
Programul de Finantare al Anului pentru Tranzitie Energetica

Publicatia Leasing Life

Top Vendor specialist, Outstanding international Bank-owned Lessor
Leasing World

2023

Finantatorul Leasing al Anului
Programul de Finantare al Anului pentru Tranzitie Energetica

Publicatia Leasing Life

Tehnologie de top si Finantator Medical
Vanzator de Top Specializat

Publicatia Leasing World

Descopera potentialul tau de crestere

Afla cum iti poti creste vanzarile, cum poti multiplica satisfactia clientilor si cum poti promova obiectivele tale de sustenabilitate.

Pregatit sa faci parte din schimbare?

Descopera cum cariera la BNP Paribas Leasing Solutions poate sustine cresterea ta profesionala si te poate contribui la un impact pozitiv.

Finanteaza urmatorul proiect

Exploram impreuna modul in care solutiile noastre de finantare iti pot creste afacerea.