- News

« VENDOR ACADEMY »: un program de training personalizabil si inovativ despre produsele de finantare

Programul de training „Vendor Academy” este unic pe piață. Obiectivul său: de a crește nivelul de expertiză și satisfacția al distribuitorilor, care beneficiază, prin urmare, de o cunoaștere aprofundată și de înțelegere a produselor si serviciilor oferite de BNP Paribas Leasing Solutions.

„Vendor Academy” ofera oamenilor din vanzari instrumentele și flexibilitatea necesară pentru a le permite acestora să ofere training, în mod independent, forței de vânzări a partenerilor precum si sa personalizeze rapid si usor conținutul sesiunilor de formare prin adaptarea lor la problemele de afaceri ale fiecărui sector .

Se bazează pe:
 – Suport personalizat care permite  oamenilor de vanzari ai BNP Paribas Leasing Solutions sa devina formatori competenți
 – Un instrument de diagnosticare pentru a identifica nevoile de formareale partenerilor lor
Evelyne BROSSE, Director Comercial în cadrul CEGID si un partener BNP Paribas Leasing Solutions, subliniază îmbunătățirea semnificativă în formarea echipelor de vânzări  datorită programului „Vendor Academy”: „Trainingul că este clar, precis și complet adaptat la nevoile unor noi reprezentanti de vazari; training, care poate fi, în plus, să fie furnizate prin intermediul unor instrumente moderne și, în special, prin învățare la distanță. Includerea acestui program de training in oferta BNP Paribas Leasing Solutions este un avantaj incontestabil care întărește colaborarea noastră. „

In Marea Britanie, Dennis Woods, CEO al Olivetti și client BNP Paribas Leasing Solutions, scoate în evidență calitatea modulelor on-line, gata de utilizare în timp ce sunt încă ușor de personalizat, „Cursul a fost pregătit intr-un mod profesionist și este bine livrat. Cunoaștere profundă a industriei noastre, impreuna cu expertiza in finantare a BNP Paribas Leasing Solutions asigură că acest curs a fost relevant și benefic pentru echipele noastre „.

Crearea programului de trainig „Vendor Academy” este o ilustrare nouă și concretă a determinarii BNP Paribas Leasing Solutions pentru a sprijini dezvoltarea clienților si partenerilor sai de vânzări prin furnizarea de servicii care au o valoare adăugată reală. Aceasta este semnificatia celor 5 angajamente exprimate în promisiunea de brand: expertiza, simplitate, promptitudine, inovație și responsabilitate.

În 2011, un sistem internațional de studiu al satisfactiei clientilor care a vizat producători, editori și distribuitori de echipamente de afaceri care folosesc solutiile de finantare oferite de BNP Paribas Leasing Solutions, a fost pus în aplicare. Această abordare bazată pe ascultarea clientului a subliniat necesitatea de training cu privire la produsele de finantare si serviciile oferite de la BNP Paribas Leasing Solutions si a condus la crearea programului de trainig „Vendor Academy”.