- News - Sport - Team

Competitia Sport si Caritate 2019

Anul trecut, ne-am unit fortele si ne-am alaturat unei initiative a Grupului BNP Paribas – ALTM Treasury – prin care am desfasurat activitati sportive ce au contribuit la strangerea de fonduri pentru fundatia WaterAid.

Scopul nostru a vizat conectarea, unitatea si implicarea colegilor nostri, in timp ce cauza sociala a urmarit promovarea demersurilor ce au o cauza nobila, precum strangerea de fonduri pentru o fundatie internationala, ce urmareste sa ofere apa curata, toalete decente si o igiena normala pentru oamenii de pretutindeni.

Asadar, ne-am mobilizat colegii sa se alature acestei actiuni sanatoase si ne-am propus sa facem sport, sub orice forma (alergare, ciclism, inot etc.), inregistrand si centralizand scorurile. Mai mult, am centralizat rezultatele printr-o aplicatie dedicata. Timp de 2 saptamani din septembrie, am fost activi impreuna cu toti colegii din grupul nostru si am demarat activitati sportive colaborative.

In final, am descoperit ca fiecare pas conteaza pentru ca se transforma in actiuni concrete pentru cei care au realmente nevoie!