Misiunea noastra

BNP Paribas Leasing Solutions ajută companiile să îşi dezvolte durabil activitatea propunându-le soluţii de leasing şi finanţare adaptate nevoilor lor. Echipele noastre de experţi susţin profesioniştii care doresc să finanţeze o investiţie, să îşi dezvolte vânzările de echipamente profesionale sau să finanţeze şi externalizeze gestiunea parcului lor informatic sau auto.

În cadrul grupului BNP Paribas, BNP Paribas Leasing Solutions este specializata în solutii de leasing si finantare pentru echipamentele profesionale. Lider european în materie de leasing, echipele noastre de experti sustin companiile care doresc:

 • Sa îsi finanteze un echipament profesional:
  Propunem solutii de finantare clientilor Grupului BNP Paribas, care sunt companii, persoane autorizate sau institutii publice. 
  Lucram împreuna cu managerii de cont ai agentiilor bancare pentru a propune clientilor nostri solutii adaptate nevoilor lor.
 • Sa îsi dezvolte vanzarile:
  Propunem producatorilor si distribuitorilor de echipamente profesionale solutii de finantare pe care sa le poata propune clientilor lor. Solutiile noastre de finantare si serviciile conexe pe care le punem la dispozitia lor contribuie la dezvoltarea vanzarilor acestora.
 • Sa finanteze si externalizeze parcul lor informatic sau auto:
  Prin intermediul marcii noastre BNP Paribas Rental Solutions, oferim solutii de leasing si de gestiune a echipamentelor informatice sau a parcului de vehicule comerciale şi industriale.

Propunem solutii care aduc o valoare adaugata clientilor şi partenerilor nostri, avand si rolul unui „accelerator de business”.  Angajatii nostri sunt pregatiti sa le furnizeze servicii de top, care se bazeaza pe 5 angajamente puternice: expertiza, simplitate, promptitudine, inovatie si responsabilitate.