BNP Paribas Leasing Solutions adopta o noua semnatura: Equipment Finance for a changing world

New Signature News
Equipment finance for a changing world: aceste cinci cuvinte simbolizeaza esenta si etosul BNP Paribas Leasing Solutions.
Equipment finance: Povestea noastra cu finantarea echipamentelor a inceput acum 70 de ani si a cunoscut multe capitole de atunci, dar echipamentul pe care-l finantam pentru clientii si partenerii nostri a fost intotdeauna in centrul activitatilor. In toti anii de existenta, vocatia noastra s-a concentrat in gasirea celei mai adaptabile solutii financiare pentru nevoile fiecarui echipament, indiferent de sector. De la tractoare la laptopuri, echipamente medicale, statii de incarcare pentru vehicle electrice, echipamentele finantate ajuta in executia celor mai esentiale functiuni ale societatii in care traim si pun in miscare economia reala. Apartenenta noastra la aceasta industrie si contributia in economia reala fac parte din ADN-ul nostru si, prin urmare, se reflecta natural in semnatura noastra.
For a changing world: Schimbarea este singura constanta din lume. Desi aceasta este inconfortabila, ea aduce o multitudine de oportunitati. In ultimele decenii, ne-am imbunatatit constant solutiile si serviciile in linie cu paradigmele sociale, economice si tehnologice, iar in consecinta, am permis și afacerilor pe care le sustinem sa se adapteze realitatilor de piata care se schimba in fiecare epoca.

New signature